Patras Events - Προβεβλημένες εκδηλώσεις

Patras Events - Νέα

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μητροπάνος, Μπάσης και Κότσιρας στην Πάτρα!


Μητροπάνος, Μπάσης και Κότσιρας στην Πάτρα!

Μία δυνατή καλλιτεχνική αντρική παρέα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Πάτρας και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά.

   Ο Δημήτρης Μητροπάνος που τα τρία τελευταία χρόνια βιώνει σε κάθε εμφάνιση του στη σκηνή την συγκινητική αποθέωση από το κοινό καταθέτει κάθε φορά την ψυχή του, ερμηνεύοντας την υπερήφανη διαδρομή του τραγουδιού μας και εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα μέσα από τα τραγούδια σπουδαίων συνθετών και στιχουργών.

   Ο Γιάννης Κότσιρας με ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη ταξιδιάρικη διαδρομή του ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία από το κλασσικό λαϊκό τραγούδι στις σύγχρονες συνθέσεις της μουσικής μας σκηνής διαθέτοντας μία υπέροχη πλαστικότητα φωνής και μία μοναδική μουσικότητα επί σκηνής.

   Ο Δημήτρης Μπάσης άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.

   Αυτά όμως συνοδεύουν τη μοναχική προσωπικότητα των καλλιτεχνών, αυτό που ο καθένας τους χωριστά δίνει στην ζωντανή ερμηνεία του στον κόσμο, η συνέχεια όμως σε μία συνεργασία σαν αυτή είναι ακόμα πιο δελεαστική και αφορά την συνεύρεση στο πάλκο της παρέας, εδώ γράφεται κάθε φορά μια άλλη μοναδική ιστορία, εδώ η αναμέτρηση χωράει τα πάντα, απρόβλεπτες επιλογές, εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό, πλάκα και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στη μουσική, στο τραγούδι στο κοινό.

   Τους καλλιτέχνες στις συναυλίες του καλοκαιριού θα συνοδεύει δεκαμελής ορχήστρα από σημαντικούς σολίστες μουσικούς υπό την διεύθυνση του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μητροπάνου Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

To πρόγραμμα μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής.

25 Ιουνίου - Λάρνακα
27 Ιουνίου - Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα
29 Ιουνίου – Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

6 Ιουλίου – Ηράκλειο Κρήτης
11 Ιουλίου - Πάτρα
13 Ιουλίου – Καλαμάτα
22 Ιουλίου- Πάφος

4 Αυγούστου – Θέατρο Φλοκα Αρχαία Ολυμπία
6 Αυγούστου- Κεφαλονιά
12 Αυγούστου- Σαντορίνη

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΤΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΜΑΔΡΙΤΗ


Συγκέντρωση αλλά... Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στην Πάτρα με προσκλήσεις μέσω facebook. Μέχρι στιγμής πάνω από 1800 έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση.
Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα από 07.00μ.μ  έως 11.30μ.μ στην Πλατεία Γεωργίου και οι νεαροί διοργανωτές την ονομάζουν "Patras Greek Revolution".
Όπως αναφέρουν οι νεαροί διοργανωτές:
"Ας αρχίσουμε την ειρηνικη επανάσταση στην πόλη μας. Έξω από κόμματα, χωρίς φασαρίες, χωρίς κουκούλες, χωρίς βία, στα χνάρια των Ισπανών αδελφών μας!
 
Το ERGASIANEWS και σύσσωμη η διαχειριστική ομάδα στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια και καλούμε όλους τους Πατρινούς και τις Πατρινές, όλους τους νέους και τις νέες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Κάπως έτσι ανάβει η σπίθα, κάπως έτσι ξεκινούν οι ειρηνικές και ανέμακτες επαναστάσεις.
 
Γιατί σ' αυτόν τον αγώνα όλοι είμαστε αδέρφια!
Γιατί έτσι πιστεύουμε ότι μπορεί να σωθεί η χώρα μας!
Γιατί οι νέοι της Ευρώπης πλήττονται περισσότερο από την ανεργία περισσότερο από κάθε άλλον!
Γιατί μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον από αυτό που παραλαμβάνουμε!
Γιατί πρέπει να παραδώσουμε κάτι καλύτερο στα παιδιά μας και επόμενες γενιές!
Παρακάτω σας παραθέτουμε το μανιφέστο των Ισπανών που έχουν κατέβει στους δρόμους. Πάνω κάτω πιστεύουμε πως αντιπροσωπεύει και τα δικά μας θέλω....................................(δείτε περισσότερα)

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Αντύπας στην Πάτρα!

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Αντύπας στην Πάτρα!

Οι λαικοί τραγουδιστές Άντζελα Δημητρίου και ο Αντύπας συναντιούνται ξανά, αυτή την φορά στην πίστα του “Αστερια Live Πατρας”, μετά την συνεργασία τους το 2007 στα Αστέρια της Γλυφάδας και μετέπειτα στην πίστα του Εμπατή North στην Κηφισιά το 2010.
   Στο γνωστό κέντρο διασκέδασης αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο καθώς και οι δύο τραγουδιστές είναι αρκετά αγαπητοί στο κοινό της Πάτρας!

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Αποθεώθηκαν από τους Πατρινούς οι Deep Purple και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!


Αποθεώθηκαν από τους Πατρινούς οι Deep Purple και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

   Ολοκληρώθηκε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες με τους Deep Purple και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο του Δήμου Πατρέων!

   Μια συναυλιακή βραδιά, που μας παρουσίασε το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2011 και θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας με υπεύθυνο ένα από τα κορυφαία rock συγκροτήματα όλων των εποχών μαζί με έναν από τους σημαντικότερους  Έλληνες rocker.

   Δύο  ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενώσαν τις δυνάμεις τους σε μια μεγαλειώδη παραγωγή και ξεκίνησαν την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ειρηλένα Τσάλτα, απολύθηκε αλλά εν τούτοις διευκόλυνε το κανάλι που την έδιωξε!


Ειρηλένα Τσάλτα, απολύθηκε αλλά εν τούτοις διευκόλυνε το κανάλι που την έδιωξε!

Ξαφνιάστηκαν οι θεατές του Tele Time, που είδαν εκ νέου στους δέκτες τους την Ειρηλένα Τσάλτα (αριστερά στην φωτογραφία), η οποία λίγες μέρες πριν, είχε απολυθεί από το κανάλι!

Δυστυχώς όμως, δεν επρόκειτο για επαναπρόσληψη, όπως αρχικά όλοι είχαν ελπίσει!
   Απλώς, η Ειρηλένα, προσφέρθηκε, αν και απολυμένη, να αντικαταστήσει την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, η οποία ήταν άρρωστη και απουσίαζε δικαιολογημένα από το κανάλι.
   Όπως ξεκαθάρισε σε συνάδελφό της η νεαρή παρουσιάστρια, το έπραξε για να εξυπηρετήσει την συνάδελφό της, η οποία δεν μπορούσε λόγω της ασθένειάς της να δώσει το παρών στο Δελτίο Ειδήσεων.
   Έτσι είχαμε το μοναδικό συμβάν, μία εργαζόμενη να είναι απολυμένη, αλλά παρ’ όλα αυτά να προσφέρεται να διευκολύνει το κανάλι, το οποίο προηγουμένως την είχε...απολύσει!
Ρεπορτάζ - Παναγιώτης Ρηγόπουλος

 

"Όταν θα ψάχνεις να με βρείς" ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Μαρίας Βαρδαλαχάκη!

"Όταν θα ψάχνεις να με βρείς" ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Μαρίας Βαρδαλαχάκη!

Για τα μάτια σας και μόνο το PATRAS EVENTS σας εξασφάλισε το νέο Video Clip που συμμετέχει η γενική διευθύντρια προγράμματος και παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού SUPER B Μαρία Βαρδαλαχάκη (MARIAVA)

New Song ZANTE DILEMMA FEAT MARIAVA
"Όταν θα ψάχνεις να με βρείς"

Στίχοι μουσική ερμηνεία: Κώστας Εφέπουλος
Συμμετέχει: Μαρία Βαρδαλαχάκη (MARIAVA)
Ενορχήστρωση: Αντώνης Μέρμελας
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φυτιλάς

 

Η ώρα των Deep Purple έφτασε!

Η ώρα των Deep Purple έφτασε!


Mια ανάσα πριν από την πρώτη μεγάλη ανοιχτή συναυλία στην Πάτρα και ταυτόχρονα από το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού και οι ρυθμοί της πόλης συντονίζονται στην αποψινή εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ, των Deep Purple.
   Mια εξαιρετικά σημαίνουσα περίπτωση από το χώρο της μουσικής, που γαλούχησε πολλές γενιές και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση της ροκ και γενικότερα της μουσικής, οι Deep Purple σίγουρα είναι από τα συγκροτήματα που εξασφαλίζουν την πρώτη και πιο δυνατή αφορμή για μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη μνήμες για τους παλαιότερους αλλά και συναρπαστικές νέες εμπειρίες για τους νεώτερους θιασώτες της ροκ.
   Μια συναυλιακή βραδιά, που μας παρουσιάζει το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2011 και θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας με υπεύθυνο ένα από τα κορυφαία rock συγκροτήματα όλων των εποχών.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο 21 Μαϊου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο του Δήμου Πατρέων.
   To group  - έμβλημα της Rock  σκηνής, οι Deep Purple συναντά το σημαντικότερο Έλληνα rocker, Βασίλη Παπακωνσταντίνου.H βαθιά πορφύρα του Rock, τυλίγει την Πάτρα για μία και μοναδική συναυλία.Όταν ο καπνός σέρνεται πάνω στο νερό...Επειδή μερικές φορές θέλεις να ουρλιάξεις...
Deep Purple-Βασίλης Παπακωνσταντίνου. You gotta experience this live!»
Μια σπουδαία μουσική συνάντηση, ένα γνήσιο ροκ live. Οι  Deep Purple μαζί με τον  Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα  μοιραστούν την ίδια σκηνή  στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
   Οι κορυφαίοι του rock, Deep Purple επιστρέφουν στην Ελλάδα με ένα δυνατό line up και φυσικά εξακολουθούν  όχι μόνο να παραμένουν  ενεργοί, αλλά και να ροκάρουν με  αμείωτο πάθος και ένταση επί σκηνής.
Με τον Ian  Gillan να ερμηνεύει όλα τα δημοφιλή τραγούδια-ύμνους, που γράφτηκαν στην ιστορία της rock σκηνής, Child in time,  Smoke on The Water,  Soldier Of Fortune, Black Night, Hush,  Strange kind of woman, High Way Star και αρκετά ακόμα που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και τον δικό μας Βασίλη  θα μπούμε για τα καλά στο παλμό του κλασικού ροκ.
   Το αγγλικό ροκ συγκρότημα Deep Purple δημιουργήθηκε στο Hertfordshire το 1968. Μαζί με τους Led Zeppelin και τους Black Sabbath είναι ένα απ’ τα πιο δημοφιλή hard rock συγκροτήματα. Οι Deep Purple έχουν μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Guinness και έχουν πουλήσει πάνω από 100.000.000 δίσκους, ενώ είναι ενεργοί ως συγκρότημα από το 1968 ως σήμερα
   Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι αναμφίβολα η κορυφαία φωνή της ελληνικής ροκ μουσικής. Λίγοι είναι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες, που καταφέρνουν να μεγαλώσουν πολλές γενιές με τα τραγούδια τους χωρίς να χάνουν στιγμή τη δημιουργικότητα τους. Ανάμεσα στα τραγούδια που αγαπάμε και περιμένουμε να ακούσουμε και πάλι από τον Βασίλη, θα ακούσουμε και τα καινούργια του κομμάτια από τον δίσκο «Το παιχνίδι παίζεται ακόμα».
   Δύο  ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγαλειώδη παραγωγή και ξεκινούν  την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.
   Η σύνθεση των Deep Purple, που θα απολαύσουμε στην Πάτρα, είναι: Ian Gillan (φωνή), Roger Glover (μπάσο), Ian Paice (ντραμς), Steve Morse (κιθάρα) και Don Airey (πλήκτρα).

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Γιάννης Βόγλης : απέρριψε πρόταση Πατρινού σκηνοθέτη!


Γιάννης Βόγλης : απέρριψε πρόταση Πατρινού σκηνοθέτη!

   "Όχι" είπε ο Γιάννης Βόγλης σε δελεαστική πρόταση πατρινού σκηνοθέτη, για να πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία!
   Και ο λόγος ήταν για να μην βάλει σε δεύτερη μοίρα το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, του οποίου ως γνωστόν, είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής!
   Ό Γιάννης Βόγλης, είναι από τους ανθρώπους που έχουν αφιερωθεί στο θέατρο μας και δείγμα τούτου είναι και το γεγονός ότι διαμένει μόνιμα στην Πάτρα, προκειμένου να ασκεί αποτελεσματική διοίκηση.
   Ο ίδιος,ως καλλιτεχνικός διευθυντής της τοπικής μας αυλαίας, αφιερώνει αμέτρητες ώρες καθημερινά μέσα στο θέατρο και κινούμενος μέσα στην πόλη για να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πατρινών θεατρόφιλων.
   Έτσι όταν δέχθηκε την πρόταση του συμπολίτη σκηνοθέτη Χρήστου Πετρόπουλου, για την συμμετοχή του σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε φιλόδοξη ταινία, εκείνος αρνήθηκε.
   Και ο λόγος ήταν ο χρόνος που του έκλεβε, από τα καθήκοντά του στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας!
Πρόκειται βέβαια για την ταινία, στην οποία θα υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία, ο Πατρινός σκηνοθέτης Χρήστος Πετρόπουλος.
   Στη νέα ταινία του, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, θα πρωταγωνιστούν τελικά ο Κώστας Βουτσάς και ο Γιώργος Χρανιώτης, ενώ θα συμμετάσχουν και δύο Πατρινοί ερασιτέχνες ηθοποιοί.
   Θα είναι ουσιαστικά μια ταινία δρόμου, με έντονο το στοιχείο του ταξιδιού, καθώς οι ήρωες του σεναρίου (μια παρέα φίλων) θα κάνουν ταξίδι με ποδήλατα!
   Την συμπαραγωγή και την διεύθυνση φωτογραφίας, θα έχει η πατρινή εταιρεία «Orasis», των Χρήστου Τσάμη και Μπάμπη Σεβαστιάδη.

 

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Έκαψαν καρδιές τα κουνελάκια του Playboy στο Fabric!

Έκαψαν καρδιές τα κουνελάκια του Playboy στο Fabric!


Έκαψαν καρδιές τα γνωστά ΄΄κουνελάκια΄΄ στο Playboy Party στο nightclub ''Fabric'' στην Πάτρα!
 Σε ένα κατάμεστο μαγαζί ξεδιπλώθηκε ένα μοναδικό show καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς που δεν επικροτήθηκε μόνο από τον ανδρικό πληθυσμό αλλά και από τον γυναικείο.



Τα ΄΄κουνελάκια΄΄ πάντως έκαναν (σχεδόν) τα πάντα για να φροντίσουν να διασκεδάσουν τους θαμώνες του νυχτερινού καταστήματος.
Σας δίνουμε μια πρώτη γεύση για το τι συνέβη...  
 


 

 

 

 

 

  Τις επόμενες μέρες το PATRAS EVENTS θα σας παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο φωτογραφικό άλμπουμ με τις καλύτερες στιγμές!

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ο Χάρης Σιανίδης επισκέπτηκε την Πάτρα?

Ο γνωστός στυλίστας Χάρης Σιανίδης επισκέπτηκε την Τετάρτη 12 Μαίου το γνωστό nightclub Villa Mercedes στην Πάτρα, όπου πραγματοποιούσε ζωντανή εμφάνιση ο τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης.
   Άλλωστε ο γνωστός στυλίστας διατηρεί πολυ καλές σχέσεις με τον τραγουδιστή και σε κάποιες εμφανίσεις του δεν χάνει την ευκαιρία να τον θαυμάσει και από κοντά.
   Όπως ήταν αναμενόμενο το μαγαζί ΄΄βούλιαξε΄΄ από κόσμο που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με όλες τις γνωστές επιτυχίες του καλλιτέχνη.
   Την φωτογραφική κάλυψη επιμελήθηκε το PATRAS EVENTS και τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να δείτε ολόκληρο το φωτογραφικό άλμπουμ μέσα από τις σελίδες μας.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ένας Πατρινός Dj στο Λονδίνο!

Ένας Πατρινός Dj στο Λονδίνο!

Η Μύκονος καλωσορίζει το καλοκαίρι του 2011 στο Maddox Club του Λονδίνου 
την Τετάρτη 11 Μαΐου !!!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονια το space club σε συνεργασία 
με την ilove entertainment διοργανώνουν ένα αξέχαστο πάρτυ στους ξέφρενους ρυθμούς 
της  Μυκόνου με Guest Star τον Γιάννη Γαλάτη για να υποδεχθούν όλοι μαζί το καλοκαίρι 
που έρχεται.
Στα decks ο Πατρινός resident Dj του Space Club της Μυκόνου Dj Gogos και ο Joe Maglia 
απo το Λονδίνο σε μια βραδιά που θα... “ηλεκτρίσει” τις αισθήσεις σας !!!!

 

"Κλίκ" και στην ενημέρωση!

"Κλίκ" και στην ενημέρωση!

Νέα συνεργασία με το αγαπημένο site της νεολαίας patraevents.gr ξεκινάει ο γνωστός δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, δίνοντας έμφαση στην κάλυψη της ειδησεογραφίας σε κοσμικό, κοινωνικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.
   Αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλυπτικά θέματα και παρασκηνιακές κινήσεις από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, θα καταγράφονται πλέον από τον δημοφιλή ιστότοπο της Πάτρας και στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης που το patasevents.gr πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα.
   Η καθημερινότητα της πόλης, ανεβαίνει κάθε μέρα μέσα από τις ιστοσελίδες του patrasevents.gr, με όλα όσα ακούγονται ή ψιθυρίζονται, με όλα όσα συμβαίνουν, ή πρόκειται να συμβούν…
   Το patrasevents.gr σε συνεργασία με τον Πατρινό δημοσιογράφο και το προσωπικό του site panagiotisrigopoulos.gr., παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο ένα θέμα, από απλή είδηση, γίνεται …γεγονός!

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας η Μαρία Βαρδαλαχάκη;


Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας η Μαρία Βαρδαλαχάκη;

Για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού φωτογραφήθηκε σε κεντρικό θεματικό ξενοδοχείο στην Πάτρα, η γενική διευθύντρια προγράμματος και παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού SUPER B Μαρία Βαρδαλαχάκη!
Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες!
Μετά την φωτογράφιση η ίδια σε προφίλ που διατηρεί στο facebook δήλωσε πως..... της άρεσε! Ενώ τα πειράγματα και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν. 

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Έχασε την μάχη με τον θάνατο ο Θανάσης Βέγγος.Φτωχότερο είναι από σήμερα το Ελληνικό Θέατρο


Φτωχότερο είναι από σήμερα το Ελληνικό Θέατρο. Ο αγαπημένος μας Θανάσης Βέγγος έχασε την μάχη με τον θάνατο σε ηλικία 84 ετών. Απεβίωσε σήμερα 7.10 το πρωΐ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός της Αθήνας όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό με προβλήματα υγείας.

Ο Θανάσης Βέγγος είχε εμφανιστεί στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος δύο φορές με το Ανοικτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, την Κυριακή 18 και το Σάββατο 19 Αυγούστου του 1996 με την «ΕΙΡΗΝΗ» του Αριστοφάνη και την Κυριακή 9 – Δευτέρα 11 Αυγούστου του 1998 με την κωμωδία «ΑΧΑΡΝΗΣ» του Αριστοφάνη, όπου και είχε τιμηθεί από τον πρόεδρο του Φεστιβάλ Πάτρας κ. Ανδρέα Δ. Ανδριόπουλο για την πολύχρονη προσφορά του στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο.

Μία εμβληματική φυσιογνωμία, σεμνός και αγαπητός από όλους, ένας από τους τελευταίους εκπροσώπους του παλιού καλού Ελληνικού Κινηματογράφου, ένα αυθεντικό και πηγαίο ταλέντο, ο δικός μας Θανάσης, μας συγκλόνισε όλους φεύγοντας για την γειτονιά των αγγέλων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.