Patras Events - Προβεβλημένες εκδηλώσεις

Patras Events - Νέα

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Beat - les Presents Thriller Nights @ Villa Mercedes Patras

H ομάδα ''ΘΕΣΜΟΣ'' ύστερα απο 2 χρόνια παρουσίας στο χώρο της διοργάνωσης πάρτυ με τον ποιο πρωτότυπο συνδυασμό μουσικής eclectic House + chic R'n'B ταράξε τα νερά της Αθηνα'ι'κής νύχτας.

Πρόκειται για τους Beat-les που φιλοδοξούν να κατακτήσουν τον τίτλο της καλύτερης ομάδας, με την μουσική, τους χορευτές και τα Thriller Night Parties!

Οι Beat-les Productions, θέλουν να διαδώσουν όσο μπορούν περισσότερο την chic - glamorous κουλτ...ούρα και να την βοηθήσουν να διεισδύσει παντού. Η καλή και χορευτική μουσική θα είναι το βασικό συστατικό κάθε βραδιάς και κύριο μέλημα θα είναι η διασκέδαση!

Τα events θα πλαισιώνονται με live MC-ing καθώς και με ανεπανάληπτες χωρογραφίες εμπνευσμένες από Στοιχειωμένες Νύχτες (Τhriller Nights Parties). Από το όλο σκηνικό δε θα λείπουν φυσικά και οι χορεύτριες που θα ξεσηκώνουν τον κόσμο με τις χορευτικές τους ικανότητες...

Μετά από την Αθήνα, την Τρίπολη, Καλαμάτα, Αμαλιάδα, Μυτηλίνη, Σύρο, Αγρίνιο, Πρέβεζα, Λάρνακα, Πάφο, Λευκωσία, Χανιά οι beat – les έρχονται να κατακτήσουν την Πάτρα!

Η αρχή θα γίνει στο καλύτερο Club της Αχαίας το Villa Mercedes της Πάτρας, στις 7 Απριλίου.


Χορηγός Επικοινωνίας και Φωτογραφική Κάλυψη
www.patrasevents.gr

Info / Reservations :

+30 6944912254
+30 6944840729

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου