Patras Events - Προβεβλημένες εκδηλώσεις

Patras Events - Νέα

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Έχασε την μάχη με τον θάνατο ο Θανάσης Βέγγος.Φτωχότερο είναι από σήμερα το Ελληνικό Θέατρο


Φτωχότερο είναι από σήμερα το Ελληνικό Θέατρο. Ο αγαπημένος μας Θανάσης Βέγγος έχασε την μάχη με τον θάνατο σε ηλικία 84 ετών. Απεβίωσε σήμερα 7.10 το πρωΐ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός της Αθήνας όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό με προβλήματα υγείας.

Ο Θανάσης Βέγγος είχε εμφανιστεί στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος δύο φορές με το Ανοικτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, την Κυριακή 18 και το Σάββατο 19 Αυγούστου του 1996 με την «ΕΙΡΗΝΗ» του Αριστοφάνη και την Κυριακή 9 – Δευτέρα 11 Αυγούστου του 1998 με την κωμωδία «ΑΧΑΡΝΗΣ» του Αριστοφάνη, όπου και είχε τιμηθεί από τον πρόεδρο του Φεστιβάλ Πάτρας κ. Ανδρέα Δ. Ανδριόπουλο για την πολύχρονη προσφορά του στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο.

Μία εμβληματική φυσιογνωμία, σεμνός και αγαπητός από όλους, ένας από τους τελευταίους εκπροσώπους του παλιού καλού Ελληνικού Κινηματογράφου, ένα αυθεντικό και πηγαίο ταλέντο, ο δικός μας Θανάσης, μας συγκλόνισε όλους φεύγοντας για την γειτονιά των αγγέλων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου