Patras Events - Προβεβλημένες εκδηλώσεις

Patras Events - Νέα

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Γιάννης Βόγλης : απέρριψε πρόταση Πατρινού σκηνοθέτη!


Γιάννης Βόγλης : απέρριψε πρόταση Πατρινού σκηνοθέτη!

   "Όχι" είπε ο Γιάννης Βόγλης σε δελεαστική πρόταση πατρινού σκηνοθέτη, για να πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία!
   Και ο λόγος ήταν για να μην βάλει σε δεύτερη μοίρα το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, του οποίου ως γνωστόν, είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής!
   Ό Γιάννης Βόγλης, είναι από τους ανθρώπους που έχουν αφιερωθεί στο θέατρο μας και δείγμα τούτου είναι και το γεγονός ότι διαμένει μόνιμα στην Πάτρα, προκειμένου να ασκεί αποτελεσματική διοίκηση.
   Ο ίδιος,ως καλλιτεχνικός διευθυντής της τοπικής μας αυλαίας, αφιερώνει αμέτρητες ώρες καθημερινά μέσα στο θέατρο και κινούμενος μέσα στην πόλη για να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πατρινών θεατρόφιλων.
   Έτσι όταν δέχθηκε την πρόταση του συμπολίτη σκηνοθέτη Χρήστου Πετρόπουλου, για την συμμετοχή του σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε φιλόδοξη ταινία, εκείνος αρνήθηκε.
   Και ο λόγος ήταν ο χρόνος που του έκλεβε, από τα καθήκοντά του στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας!
Πρόκειται βέβαια για την ταινία, στην οποία θα υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία, ο Πατρινός σκηνοθέτης Χρήστος Πετρόπουλος.
   Στη νέα ταινία του, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, θα πρωταγωνιστούν τελικά ο Κώστας Βουτσάς και ο Γιώργος Χρανιώτης, ενώ θα συμμετάσχουν και δύο Πατρινοί ερασιτέχνες ηθοποιοί.
   Θα είναι ουσιαστικά μια ταινία δρόμου, με έντονο το στοιχείο του ταξιδιού, καθώς οι ήρωες του σεναρίου (μια παρέα φίλων) θα κάνουν ταξίδι με ποδήλατα!
   Την συμπαραγωγή και την διεύθυνση φωτογραφίας, θα έχει η πατρινή εταιρεία «Orasis», των Χρήστου Τσάμη και Μπάμπη Σεβαστιάδη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου